Nicolas Winding Refn, egå?

Han styrer for vildt. Drive er en fed, fed film. Ryan Gosling er guddommelig god i rollen som Mr. Silencio, som skræmmende, uudgrundelige blød og benhård mand. Plottet er godt tænkt, stramt komponeret og aldeles overraskende. Jeg synes Nicolas styrer for vildt (vi nåede lige at blive i tvivl, men nu er manden, der gav os Pusher, tilbage for fuld skrald). Og det er jo så i øvrigt én god ting, man kan glæde sig over ved efteråret, for nu er verden igen fuld af film, som man kan drukne sig i.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: