Jeg vil gerne ringe til en ven

– Hvor mange gange har vi sovet siden det var gamle dage?
– Hvor kommer vandet i havet fra?
– Hvem lavede den kugle der var før Big Bang?

For fanden mand. Hvorfor kan børn ikke interessere sig for banaliteter som hvordan man får børn eller hvor lorten blir af når man trækker ud i toilettet?

Jeg får stress af alle de 3-årige spørgsmål, som jeg af gode grund selv er holdt op med at undre mig over. Og hvorfor er det nu lige jeg ikke er i familie med Tor Nørretranders eller i det mindste kan mønstre noget der bare ligner en naturvidenskabs m/k i den nærmeste omgangskreds?

Sig til mig det bare er en fase, og at han derefter bliver et helt almindeligt fodboldspillende drengebarn. Ikke at jeg kan spille fodbold, men jeg har i det mindste14 års erfaring i at lade som om jeg ved hvad det går ud på.

med emneordet

4 thoughts on “Jeg vil gerne ringe til en ven

 1. Eva R. siger:

  Kig på videnskab.dk/sporg-videnskaben, de svarer på den slags kloge spørgsmål – og man kan vinde en t-shirt 🙂

 2. kunsandheden siger:

  Tak – du har reddet min dag. Eller mit liv næsten.

 3. Eva R. siger:

  Velbekomme og god fornøjelse med videnskaben.

 4. Lars siger:

  Bil Brysons: “En kort historie om næsten alt” er skrevet (morsomt) om netop den slags som man bliver spurgt om som forældre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: