Sommerferie i børnehøjde

Jeg har så nærmest ikke taget et eneste vellykket billede fra feriekollektivet i Spanien. 11 børn i en hvirvelvind og rigelige mængder hvidvin efter børnenes sengetid gav sjovt nok ikke lige kameraet førsteprioritet. Ikke mindst fordi jeg det meste af tiden ikke havde nogen som helst fornemmelse af, hvor det var blevet af i bunken af badevinger, våde håndklæder og perleplader.

Af billederne fremgår det, at det en del af ferien også har været i hænderne på min søn, og på den måde får man jo så også en fornemmelse af, hvad det er for en ferie, han har været på. Temmelig stilfærdig i grunden.

med emneordet , ,

2 thoughts on “Sommerferie i børnehøjde

  1. Fantastisk! Godt han ikke stod op efter sengetid, for at knipse løs… 😉

    Min datter ønsker sig et lille lommekamera til sin kommende 7 års fødselsdag. Tror da, at hun skal have det (en billig variant!), for det er sjovt at se, hvad der bliver afbilledet i børneperspektiv.

  2. Diana siger:

    Ja, han har da haft en stille og rolig ferie (når vi trækker de 5139 hop ned i poolen fra …)
    Det er noget andet med søsteren – hun har levet i sus og dus m/ café con leche i stride strømme (“Más leche que café por favor”…)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: