Jeg er ikke holdt op

OK. Rimelig mørkt billede af sovende barn i sidste indlæg. Beklager. Altså at du på den måde gik glip af min engel.

Apropos søvn. Det ka godt være de var lang tid om at falde i søvn i storkollektivet men hold kæft hvor de sov begge to når de så gjorde det. Nu vågner de om natten og ska ha noget at drikke, tisse og trøstes. Er det mon en tanke værd at de i under den spanske ferie delte seng med deres forældre…

Og apropos børn. Så har de været noget frustreret over stilheden, vejret og maden siden vi kom hjem. På en måde ligesom de voksne. For her flyder ingen dameblade, serveres hverken kolde gintonics eller rislende hvidvin og her er der kun to til at vaske tøj og rydde op og lave mad. For slet ikke at tale om selskabet. Der er sgu temmelig stille i ligusterkvarteret efter sådan en uge.

Lige nu er der faktisk bomstille. For resten af familien er ude og rundt omkring så her er bare kaffe, fuglesang og motorvejens susen. Også en form for provinsromantik som føles rart. Trods alt.

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: