Det havde jeg glemt (om sommerferie)

image

Goddamn. Sol holder. Spanien holder. Swimmingpool holder. Det hele holder fordi det er ferie og dagene er endeløse (det samme var den første nat hvor piraten var vågen lige omkring 8000 gange og så blev jeg lige igen mindet om hvorfor jeg er SÅ færdig med at være babymor).

Men nu er de i badetøj. Jeg har fået cafe con leche og læser Dy Plambeck og så er alt lutter idyl.

Der er åbenbart ingen grænser for hvor mange gange man tilgiver sine børn. Utroligt, når man tænker på hvad de trods alt trækker en igennem på relativt kort tid. Ikke ret mange andre der kunne komme af sted med det. Eller måske ingen faktisk.

Nå, men det var den ferie vi kom fra…

med emneordet

One thought on “Det havde jeg glemt (om sommerferie)

  1. Heidi siger:

    Hvor er i? Ligner fuldstændig det sted jeg lige har været på Mallorca.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: