Synd du ikke kører i tog med mig

Jeg sidder i toget hjem fra Å/Aarhus. Jeg har været hjemmefra i 12 timer og imens har Miss C fået en rokketand. Undskyld? Rokketænder er det ikke noget børn får lige inden de flytter hjemmefra? Eller som minimum når de begynder i skole. Jeg fatter det ikke. Men det gør hun. Jeg ved ingenting om tandfeer men i telefonen har hun fortalt at hvis hun sluger tanden, er det tilsyneladende nok at lægge et forklarende brev under hovedpuden for at få den lille (eller store?) fe til at trække mønter op ad lommen.
Og hvor store er de mønter egentlig? Jeg er helt blank på konceptet børn og kontanter.
Nåmen jeg sidder altså i toget og jeg havde vist gjort mine medpassagerer en tjeneste ved 1) ikke at tage skoene af og 2) ikke at købe de der snackpølser med chili og hvidløg som lugter meget af pølser, chili og hvidløg. Mn nu er skaden ligesom sket og min sidemand har sat sig til at sove (eller er besvimet).
Og nu skal jeg sådan set igang med at læse Susan Sontag. Bogklubmøde om en uge og jeg er 100 år bagud.
Sludre. Sludre.

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: