Rituelt selvmord

Harakiri:

[er en rituel form for selvmord, der blev praktiseret af samuraier, som en del af deres bushido-kultur. “Seppuku” er samuraiernes egen formelle betegnelse for begrebet og brugt i skrift, mens “harakiri” er talesprog, og hvad almindelige japanere kalder det.]

eller

[er en rituel form for selvmord, der bliver praktiseret af kvinder, der som en del af deres trøstekultur står på hovedet i en pose søde finske lakridser, mens de læser kendis-nyhedsbrev, som opfordrer til at gennemføre et detox-program på 21 dage med ordlyden it is really just the thing if you are in need of a good detox—wanting some mental clarity and to drop a few pounds.]

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: