Lidt af en pivskid

Nu har jeg gået rundt om de her tre bøger i det meste af en måned,

og jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at gøre det der egentlig var meningen, nemlig at rive siderne ud af dem.

Illustrationerne er fantasiske, og min plan var egentlig at ramme de bedste ind og hænge dem på børnenes værelse, men nu ligger de altså her på mit bord og glor på mig i stedet. Og for at være helt ærlig, så tror jeg aldrig jeg kommer til at tage så meget som en enkelt side ud af dem. Pivskid!

med emneordet , ,

2 thoughts on “Lidt af en pivskid

  1. fossdal siger:

    Ikke for at lokke, men det er da en fantastiks idé, så kan man altid se de smukke tegninger. Tror jeg selv vil følge din gode idé og få revet et par sider ud af yndlingsbøgerne.

  2. Anne Lotte siger:

    Vi har nogle billeder fra Abel Spendabel hængende, som vi enten kopierede, eller scannede ind og så printede. Kan ikke lige huske hvilken en af delene vi gjorde, men resultatet er super flot, og farvegengivelsen holder hundrede.
    Så det var måske en ide istedet?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: