Kan du ikke finde mig?

Det er fordi jeg har gemt mig bag mine nye solbriller under et oliventræ, hvor jeg spiser friske figner og læser den mest fantastiske bog af ham, der skrev Virgin Suicides, hvis du har set den film (ellers gå straks af sted til videobutikken – eller hva det hedder nu om dage).

Nå, men den her bog hedder Middlesex, og jeg er allerede så begejstret, at jeg ville ønske, at den ikke havde stået ulæst på min reol så længe.

Det er derfor jeg gemmer mig – for at få lov til at læse. Bare sådan 200 sider i streg.

HA HA HA!

med emneordet , , , ,

3 thoughts on “Kan du ikke finde mig?

  1. Husmoder siger:

    Nå! Jeg ELSKER virgin suicides. Filmen er også lækker. Mmmm, de der gule, varme farver og lyset, perfekt adaption siger jeg dig! Men Middelsex: Must have!

  2. christina terry siger:

    Årh, enjoy den bog, Suzette. Den er fantastisk.

  3. karin Wain siger:

    Hmmm… Lyder ikke dårligt. Har den også stående, så måske jeg sku se at få den støvet af? Er faktisk gået i gang med Doppler, som også har stået på hylden længe, fordi jeg blev inspireret af dig… Meget meget sær historie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: