Himmelvendt

Bortset fra jeg er den eneste, der ikke har pakket – endsige har overblik over, hvad jeg burde pakke, så er vi vist på vej…

Jeg overspringshandler så lige lidt med te, mails og chokolade, inden jeg skal tage så vigtige beslutninger som, hvorvidt jeg skal have tre eller fire kjoler med eller om jeg får brug for både akvarelfarver og tegnekridt, når jeg nu går helt i kreaspagat på den tur..

Tre måneder – altså jeg har sgu ikke været af sted så længe hjemmefra siden jeg blev student og det var altså dengang grunge-musikken blev opfundet. Nu elsker de unge igen skovmandsskjorter, Dr Martens og Kurt Cobain, og så ved man ligesom at alderen ikke længere er på ens side.

Faktisk er rygsækken også fra dengang, og jeg er virkelig glad for den – ikke mindst fordi vi har oplevet så meget sammen. OG selvom jeg ved præcist, hvor patetisk det er med forældre, der holder stædigt fast i minderne fra dengang.

Og så er der dem, der mener – og siger – at det måske heller ikke ligefrem lå i kortene dengang i grunge-tiden, at jeg skulle turnere på de europæiske campingpladser i en camper. Helt ærligt, hvor Hanne og Bent-agtigt har man lov til at være?

Men i bedste voksenstil har jeg kastet alle principper i grams og glæder mig som ind i himlen til at skifte de danske sommernætter ud med tyrolersol og kroatiske klipper. Forklædt i Birkenstock-sandaler, som jo i virkeligheden bare er en H2O-badetøffel in disguise. Who gives a fuck. See you on the other side.

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: