iHype

Jeg er ikke sur – føler mig ikke udenfor, hægtet af eller tabt bag en vogn. Højst en smule forsmået. For jeg har ikke nogen iPhone. Heller ikke nogen iMac. Kun iGoogle. Men det er jo så ikke helt det samme. Og nu taler alle om iPad (og den nye iPhone). Mens jeg stadig sidder med min gamle Nokia, som går ud, hvis der er en anden, der ringer til den, jeg taler med.

Og hvis der er noget, der kan gøre forsmåede mennesker glade, så er det at høre, at det, de ikke kan få fingre i, alligevel bare er et stort scam. Formentlig er det derfor, jeg nu elsker Charlie Brooker, som ikke holder sig tilbage med at dele kindheste ud til det nye lille mirakel, Ipaden (skildpadden).

Så her til alle iForsmåede: iPad therefore iWant? Probably. Why? iDunno

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: