A pleasant surprise

Hvis vi ser bort fra dengang jeg 10 år gammel lavede Danmarks (sic!) flotteste bogmærke (triple-sic!) og vandt Danmarksspillet og en flot lyseblå nylontaske, har jeg kun vundet en eneste konkurrence.

Det er 3½ år siden, og jeg var lige blevet mor, hus- og haveejer. Så for ligesom at holde stilen vandt jeg en haveplan – altså en tegning af den ultimative have tænkt og akvarelmalet af en havearkitekt.

Tror nok min kæreste var både overrasket over og – lad os sige – uforberedt på, at vi derefter selv skulle både grave og investere tusindvis af kroner i at realisere papirdrømmene.

Som et plaster på såret hedder den officielle historie idag, at han gravede det meste af haven ud – fint med mig, jeg har ikke brug for den mindste credit for, at jeg mestendels gravede de bede selv med en 6 mdr. baby i maven…

Efterfølgende kom havedamen forbi og tog billeder og skrev en artikel til sit haveblad om det unge, uerfarne – udi have forstås – par.

I dag kom posten så med den fineste havebog af havedamen, Laila Sølager, herself. Hvorfor sender hun sin nye bog til mig? Mig bekendt er vi ikke blevet close friends eller noget efter akvareltegning og artikelskrivning, selvom jeg elsker hendes/min have.

Men så fandt jeg billedet fra vores have i bogen – og hvad skal man nu mene om, at det, hun har valgt at fremhæve fra vores lille frimærke, ikke er alle de bede, jeg gravede ud med tyk mave og plukveer, men det der tiny-lille-bitte hjørne, vi aldrig blev færdige med, og hvor der stod en gammel cykel, som skulle have været på lossepladsen for længe siden?

med emneordet ,

2 thoughts on “A pleasant surprise

  1. Husmoder siger:

    Fordi det er lige præcis min havedrøm det der billede! Hvor er det vildt at se det in real life, for det har indtil nu kun være i mit hovede. Jeg har forestillet mig en cykel, malet køkkenblå som står lænet op ad et gammel træ. Og så vokser der en slags slyngplante på den. Måske Klematis. Gør det!

  2. Karin Wain siger:

    Næh… det er næsten tarveligt. Men hyggeligt ser det da ud!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: