Classified

Ahm, jeg er lige gået nedenunder… Carla har en legekammerat på besøg, og de er gået op på hendes mikroskopiske værelse (som ikke engang er indrettet som et børneværelse, men mere har karakter af et pulterrum – sorry, det står på to do listen).

Da jeg skulle lægge Halfdan til at sove, gik jeg ind for at sige til dem, at de skulle være stille. De lå i sofaen som to veninder og sagde nærmest i kor: “Vi ligger bare og snakker.” Og så blev jeg nysgerrig for, hvad er det lige to 4-årige piger har så lange, stilfærdige snakke om? Så jeg satte mig lige ind i soveværelset under påskud af at tjekke mail.

– Så trak du mig jo rundt med dine tryllearme.

– Ja, og så grinede jeg med min onde latter. Hahahaaa.

– Og så lavede du pølser på mig.

– Og bagefter tissede jeg på dig.

– Ja, det gjorde du.

– Tsssssssssssss…

Så nu er jeg altså gået nedenunder for jeg kan helt ærligt ikke lige kan overskue, hvad det nu er for noget – og jeg har selvfølgelig helt vildt meget lyst til at gå op og spørge om vi skal bage en kage, lave perler eller noget mere sådan børne-agtigt.

med emneordet ,

3 thoughts on “Classified

 1. Kirsten Hunniche siger:

  uha, det er sgu ret så avanceret det der !

 2. rina siger:

  Det er da skøøøønt!
  Kan I huske Jungledyret Hugo? “… Eller jeg tisser på dig med mit dødeligt giftige tis!”
  *GG*

 3. kunsandheden siger:

  Tak for den henvisning, Rina. Gjorde mig straks lidt mere rolig….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: