Velkommen til Guantanamo

I denne uge har vi indkaldt vores to ypperste fangevogtere, begge eksperter i søvntotur.

De fordeler vagterne mellem sig, således at den mindste sætter fangerne under pres fra 23.59 til 02.04. Imellem kortere og længere seancer med gråd og råben læser han højt af Peter Pedal.

Herefter er der ro i cellerne frem til 04.30, hvor den store fangevogter tager over. Det første kvarter går med at forlange morgenmad, og hvis fangerne ikke makker ret, gribes der til mere rabiate metoder, som involverer længere meget højlydte tudeseancer og trampen i gulvet.

Vagten løber frem til 05.45. Begge fangevogtere går nu til ro, mens fangerne jages ud af cellerne 10 minutter senere vha. elektroniske hjælpemidler.

De foreløbige resultater er gode: Fangerne ser tiltagende mere trætte ud og har ikke energi til at skælde ud eller modsætte sig fangevogternes krav. Det forventes, at fangerne inden for kort tid vil være villige til at imødekomme fangevogternes krav om total underkastelse.

med emneordet , ,

3 thoughts on “Velkommen til Guantanamo

 1. Louise siger:

  Suk…

 2. Maren Uthaug siger:

  HAHAHAHA
  Og det værste er at hvis man bryder sammen af udmattelse og råber “SHHHHH” eller som man egentlig gør, når man er presset der ud, hvor der ikke engang kommer safter ud af én mere: “HOLD NU KÆFT”!
  – ja, så straffer de bare en tidobbelt.
  De er nogle hårde nysere de fangevogtere.

 3. kunsandheden siger:

  Ja, man hører jo sig selv råbe “Det er for meget at man ikke kan få lov til at sove!”, hvorefter barnet sætter i et endnu højere hyl, og så blir man for alvor mærkelig i hovedet (og kroppen)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: