Street credit

Weekendens kusinekomsammen bød også på en slåskamp, altså sådan en, som jeg kan huske fra min egen skolegård – godt nok mellem drengene, men hey pigerne trænger jo ind på drengenes domæne alle steder. Men altså sådan en slåskamp, hvor man ruller rundt, river i hår, og det kan være svært at se, hvor den ene krop ender og den anden begynder… Imponerende syn – og det lykkedes dem faktisk at komme ud af det på egen hånd.

Og så giver sådan en girl fight jo street credit. For ved gårsdagens barselsvisit spidsede husets 7-årige pludselig ører, da jeg fortalte historien. Og bagefter måtte han lige have uddybet under fire øjne: Carla, var det en rigtig slåskamp? Hvorfor kom I op at slås? Hvad sloges I om? Ingen tvivl om at hun lige rykkede en klasse eller to op i anseelse…

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: