Wannabe sund #1

Kender I det? Der bliver serveret kage til et morgenmøde på arbejdet, og man har allerede spist en til mødet, og så står fadet der og frister med resterne efter mødet. Men selvfølgelig holdt jeg stand velvidende at mine sjældne besøg i motionscentret kombineret med to gange butterdejs-pecan-smørcremesfætter af tvivlsom oprindelse ikke bringer mig tættere på en sjov sommer i bikini…

Nu har jeg så i mellemtiden alligevel besluttet mig for at det er ok at spise en mere, fordi jeg tog trapperne i morges, og så er der selvfølgelig nogen, der har fjernet fadet og stillet salater frem til frokost. Goddamn!

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: