Er jeg med i skjult kamera?

Vi bruger ikke høreværn hjemme hos os, men det burde vi nok, for jeg er helt sikker på at vi for længst har overskredet Arbejdstilsynets grænse for hvor meget støj der må være i private hjem (og hvis ikke de har lavet sådan en anbefaling, synes jeg de sku gå igang snarest, for det er formentlig en af de væsentligste grunde til forældres momentane sindssyge)… Nå, men jeg ved ikke, hvordan det er lykkes os at opforstre 2 stk. børn, der tilsammen kan skabe så meget larm, at jeg til enhver tid ville foretrække en skinger dødsmetalkoncert frem for de 2 ud 4 søndag formiddage, hvor lydniveauet når nye højder.

And believe you me, jeg har prøvet at råbe ligeså højt som dem for ligesom at illustrere lydniveauet (didn’t work), har prøvet at sætte noget stille musik på for at skabe den der hey-hvor-har-vi-det-rart-stemning (didn’t work), har prøvet at ignorere det i håb om at det ville gå over af sig selv (didn’t work at all)…

Og så er der den sure mor med øjenbrynene placeret helt omme i nakken tilbage. Ikke lige det billede jeg havde af mig selv og min kommende familie dengang på en bro i Cambridge, da vi besluttede os for at sætte børn i verden, men synes heller ikke ligefrem det flød med advarsler om det virkelige familieliv i det biblioteket af pjecer og hæfter, man har tasken fuld af som kommende mor og nybagt forældre.

Jeg er seriøst ved at være moden til at spille familiecase i et af de der se-hvor-ringe-de-andre-forældre-er-vi-henter-en-ekspert-ind-programmer tirsdag aften. Send bare hele styrken nu vi er igang

One thought on “Er jeg med i skjult kamera?

  1. Maria C siger:

    åhhh hvor jeg kender det …
    ” jeg bliver sindsyg” er en sætning der snart siges som et mantra !!
    Men men jeg synes det hjælper, at sige nul spil, nul tv i nogle timer,spille spil sammen el. anden kreativt påhit. Hvis intet hjælper UD af huset. …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: