En ensom svale

Kl. er 22 og jeg sidder på et herberg der hedder skiftesporet. Jeg har ikke nogen penge og jeg er huged op på dope. Jeg får 8 doner dagligt og drikker meget stærkt øl, ryger det hash der falder af og tager alt det coke jeg kan skaffe.
De få pauser der er imellem jeg fylder på bruger jeg på at skaffe og tænke på hvordan finansieringen af mit kemiske selvmord ikke går i stå.

Har lige læst fotografen Martin Lehmanns hudløse portrætbog af narkomanen og vennen Henrik Svale Andersen, som han har kendt og fulgt gennem 10 år. Det er både en fotobog om et usædvanligt venskab, men også en tragisk historie om en mand, der forsøger at komme fri af sit misbrug – og måske sig selv.

En virkelig smuk og rå fortælling, som du kan se lidt af på Martin Lehmanns hjemmeside eller på Informations fotoblog

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: