Hør nu efter (om madpakker og tålmodighed)

Fire uger siden skolen startede. Eller er det kun tre i virkeligheden? Men stadigvæk. Selv hvis det kun er tre uger siden, så har jeg alligevel afleveret mit barn i 0. kl. 15 gange. Eller i princippet for jeg afleverer ikke hver morgen. Men mit barn er i hvert fald blevet afleveret 15 gange. Og mindst 10 gange har de søde lærere skrevet denne påmindelse til forældrene:

“Vi opfordrer til at ”10-maden” og drikkedunken er i tasken/klassen, så børnene nemt kan komme til dem. Og så er det en rigtig god ide, at lade jeres barn selv komme madkassen i køleskabet – så kan de nemlig finde den når de skal spise frokost.”

Jeg beundrer dem, at de stadig husker at sætte en lille smiley 🙂 til sidst. Hvis jeg var lærer, ville jeg forlængst været nået punktet, hvor jeg havde råbt: HVA ER DET VED DE TO BESKEDER, DER ER SÅ SVÆRT AT FORSTÅ?!?!?!

Nå, men jeg er heldigvis ikke lærer. Heldigvis. For helt ærligt, jeg tror virkelig ikke jeg magtede at være  smiley-mor for 52 voksne.

fuckers01

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: