Kloge ord om forandring og notesbøger

Alle burde være fan af Joan Didion. Jeg er. Hendes bog Et år med magisk tænkning er fantastisk. Og nu har jeg bestilt hendes essaysamling Slouching Towards Bethlehem fra 1968, hvor blandt andet disse fine ord er at finde:

[T]he point of my keeping a notebook has never been, nor is it now, to have an accurate factual record of what I have been doing or thinking. That would be a different impulse entirely, an instinct for reality which I sometimes envy but do not possess.

Du kan læse flere citater her

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: