Tusind tak. Tak. Mange tak. Tak skal du have.

Nogle gange gad jeg godt være mindre taknemmelig. Fx i går da jeg blev ringet op af en århusiansk hotelejer. Han ville liiige tjekke op på min reservation, fordi deres it-system havde været nede, så der havde været nogle dobbeltbookinger i Påsken. Samtalen forløb nogenlunde sådan her:

Hotelejer: Så jeg vil høre dig, om jeg må finde et andet værelse til jer på et andet hotel i samme prisklasse.

Mig: Ja, det er meget fint. Tak.

Hotelejer: Nu har du jo booket i centrum, men jeg ved ikke hvor meget du går op i det?

Mig: Nej, eller, det ved jeg ikke, det var bare rart det var centralt, men eller det…

Hotelejer: Og du har booket et værelse med eget bad og toilet, men hvis nu jeg kan finde et værelse i en villa, hvor I skal dele bad med ejeren, går det så?

Mig: Ja, det er da lige meget. Det er superfint. Tak.

Hotelejer: Nå, men så kigger jeg lidt rundt og ser, hvad der kan lade sig gøre. Jeg håber vi kan løse problemet, så du stadig har et sted at overnatte.

Mig: Tusind tak. Det er pænt af dig. Tak skal du have. Tak.

Vi er enige om, at problemet er hans? Og at jeg har købt en vare hos ham, som han ikke kan levere? Og at han nu prøver at tørre et kollegieværelse med fælles bad af på mig til samme pris? Og vi er enige om, at for alt det sagde jeg ikke: “Jeg vil gerne have et værelse på et hotel med bad, sådan som jeg har bestilt det. Om det kan fås i samme prisklasse, er jo lidt din hovedpine.” Vi er enige om, at jeg sagde: “Tak.” Og endda: “Tusind tak”?!?!

med emneordet , ,

3 thoughts on “Tusind tak. Tak. Mange tak. Tak skal du have.

 1. Husmoder siger:

  Årh. Kender det godt. Ved du hvad? Jeg synes, at du skal ringe til ham igen.

  Du kan sige, at du lige havde tusind ting i hovedet, men at du godt lige vil specificerer, at du altså skal have et værelse med eget bad som en VOKSEN gider bo i….

 2. Maja siger:

  Eeeej, du aner ikke hvad du er gået glip af – højst sandsynlig en opgradering til et andet cityhotel, som DE er forpligtet til at betale diffen for 🙂 Ring til dem igen og sig, du havde glemt du var overfølsom for alt med K(ollegieværelse) …eller noget 🙂

 3. Dorte siger:

  Hahaaaaaaaa – det er jo ur-komisk! Og jeg er bange for jeg kunne have reageret på samme måde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: