Vi bringer en meddelelse (måske er den til dig)

image

Her er noget andet, jeg aldrig bliver træt af: Offentlig meddelelser til borgerne skrevet af en, der helt sikkert ved hvad han taler om. Det gør vi andre bare ikke – heller ikke selvom det står i Information…

med emneordet

One thought on “Vi bringer en meddelelse (måske er den til dig)

  1. Lis siger:

    Aij, det er så skidt med sådan en tekst. Heldigvis har han/hun da været dristig nok til at skrive et telefonnummer på, så man kan ringe og spørge, hvad f*** de egentlig mener….! Der sidder dog nok en anden stakkel i den anden ende af linjen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: