Det jeg ikke vidste om Søren Pind

Herrejemeni! Jeg vidste slet ikke I elskede Søren Pind så meget. Eller at der erså mange potentielle læsere i Søren Pind. Nu giver det pludselig mening med Mads & Monopolet.

Men hvad jeg gør jeg nu? Jeg har ikke flere historier om Søren Pind, og der er næppe mange læsere i en historie om, hvor lang tid det tager at få mine børn til at sove for tiden. Selvom det er en historie, der er lang nok til at kunne trækkes over et par dage.

Måske Signe kunne vise os sit billede af de første baptister, der ankommer til Burundi i 1928. Der skulle eftersigende være skræmmende mange ligheder mellem deres velkomstseance og udviklingsministerens entre anno 2011…

Er jeg i øvrigt den eneste, der undrer mig over, hvordan det billede har kunne få lov til at stå i al stilhed? Hvorfor er der ingen, der spørger ministeren, hvad det er han har gang i? Om han havde købt safariudstyret til lejligheden? Og hvorfor han opfører sig som selve inkarnationen af den hvide mand i A-frika?

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: