Hvem der bare var Janelle Monáe

Hvis vi var i maj, ville jeg skyde sommeren igang med Janelle Monáe. Hvis jeg var 14, ville jeg gøre et seriøst forsøg på at samle noget af hendes attitude op. Hvis jeg var soul med hang til rock, ville jeg være temmelig stolt. Hvis jeg var dansesko, ville jeg begynde at varme op nu. Hvis jeg var dig, ville jeg elske hende lige så højt som jeg gør. Se det som en anbefaling af den varmeste slags.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: