Se mig! Jeg er sjov!

Jeg startede ud med en sjov liste, fordi lister er sjove at læse – og skaber vildt meget identifikation, hvis de er sjove. Min liste var bare ikke sjov. Uanset om jeg prøvede at sige noget overraskende om at være mor eller om at have børn. Jeg var ikke sjov og mine børn heller ikke. Og slet ikke i listeform.

Det er egentlig ret trist. Og helt klart noget vi må arbejde med. Gad vide, om der er en højskole eller noget AOF-kursus for humorforladte familier, der har brug for at komme i gang med at være sjove?

Det var bare fordi jeg tænkte, at der jo også kommer en dag, hvor jeg skal holde op med at skrive tårevædende indlæg, som får dig til at snøfte ned i tastaturet. Det går ikke, og humor skulle vist være på vej tilbage. Det er noget med finanskrisen, og når folk hverken har job eller penge til at betale husleje for, så får vi brug for at mødes om noget, der er sjovt. Som Ørkenens Sønner for eksempel. Eller Linie 3, som snart skal på turne. Vistnok fordi Anders Bircow har brug for at lave nogle penge, og Thomas Eje er kommet ud af Las Vegas og Sønderborg og har smidt skægget og bohemelivet på porten. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvilke instrumenter Thomas Eje kan lyde som, og om Anders Bircow har sin guitar med. Det bliver også spændende, om de laver den med Dronningen, synes du ikke?

med emneordet , ,

One thought on “Se mig! Jeg er sjov!

 1. kirsten Hunniche siger:

  Ved du hvad ! Da jeg så at Linie 3 skulle på turne igen, så var min første tanke:
  Nej de er sgu blevet for gamle, dem er da ingen der gider grine ad mere.
  …..men det er jo det samme som at sige at jeg selv er blevet for gammel og det er ikke så rart. Tror hellere jeg vil grine af noget andet.
  Når ikke forbi Forårsmarkedet, har kalenderen fuld af fødselsdage og gymnastikopvisninger. Håber I får succes derovre på havnen !
  Hilsener Kirsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: