Brodeusens guldæg

Nej, men altså nu kan brodeusen gudhjælpemig ses i toget, på stationen eller på cafe med sit håndarbejde. Og det er en helt særlig form for nisser, der arbejdes på. Dekadente pinups i bedste 50’er stil, og jeg synes egentlig korsting klær dem ganske godt.

Se nu bare Miss Pink (og ja, den er virkelig pink – det er mig der er en klovn med farver og lys og alt det der.) Og lige om lidt er jeg klar til at sende et nyt guldæg ud i verden.

OMG! Tænk, at 2010 blev det år, hvor jeg debuterede som brodeuse – og tilmed blev så begejstret for min nye hobby, at jeg flere gange i den forgangne uge har overvejet om det ville være upassende at brodere under et møde. Og hvis du skal have julegave af mig, kan du jo så begynde at overveje om du mon har gjort dig fortjent til et lille broderi – måske man kunne nå at lave en pin-up-juleklokkestreng…

med emneordet , , ,

3 thoughts on “Brodeusens guldæg

 1. Lis siger:

  De er jo intet mindre end FAN-TAS-TIS-KE!!!! Ja tak, sådan en vil jeg gerne købe!

  KRAM
  Lis

 2. Monsi siger:

  Sette for helvede! Broderer du! SEJT! I WANT ONE! Har fx snart fødselsdag.

 3. kunsandheden siger:

  Jamen, jeg laver sgu snart en lille broderi-nebengeschäft. Ikke en god, men helt sikkert en sjov forretning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: