Te-narkomaner vogt jer!

Jeg var i Magasin i går for at købe en underkjole, for jeg blir ikke gode venner med den der blondebody inden weekendens store badehotel-fest, som jeg i parentes bemærket forventer mig meget af. Altså festen…

OG i Magasin fik jeg serveret den dejligste te, som kom ud af de smukkeste dåser, og som oveni købet – mark my words – var økologisk. Puha, dårlig kombi, ikke? Altså hvis man ligesom forsøger at skære lidt ind til benet med impulskøbene.

Heldigvis havde den skønne ungmø, der stod – eller skulle have stået – i kassen alt for travlt med diskutere med en veninde i telefonen, så jeg nåede at stå og hænge længe nok ved kassen med min grønne dåse fyldt med guddommelig te fra Løv Organic til, at jeg huskede mig selv på, at jeg jo lige havde købt te og i øvrigt har hylderne fulde af smukke dåser. Men det skal jo ikke holde dig tilbage…

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: