Ringer du ikke lige?

Her er en ting, man må begræde ved mobiliseringen; nemlig at telefontegneriets dage er talte, fordi vi nu alle sammen har travlt med at trave hvileløst frem og tilbage i stuerne, mens vi udveksler informationer over telefonen.

Men der er hjælp at hente. Selvfølgelig er der det, og det er derfor jeg er så glad for min nye Kritzel-Buch, for nu skal telefontegneriet sgu ha en renæssance, og hvis du har glemt, hvordan man gør, er der hjælp at hente i min nye ven… Så ring lige til mig, hva?

Aih, og endda en lille gave til nyomvendte campister med udlængsel…

Og undskyld, hvis jeg lige virkede lidt distræt, da du fortalte om den der konflikt på dit arbejde – nå, det var din mor der var irriterende? Eller aih, jeg hørte ikke helt starten. Gider du ringe op igen?

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: