Sommerlyde

Hvor er det længe siden jeg har hørt solsorten synge godmorgensang, mens solen står op – fordi jeg har været til fest. Kl. er uhørt 03.36, og jeg ligger i min seng efter en fantastisk aften med dans og iskolde drinks. Har ligesom på fornemmelse, at et hjørne af mit gamle live r ved at blive frigivet.

Og nu at falde i søvn, mens det lysner… Pyt med tømmermænd i morgen, for weekenden fortsætter i det uendelige.

med emneordet ,

One thought on “Sommerlyde

  1. Ditte siger:

    Jeg syn’s at det er skønt, at ha’ cyklet hjem til fuglesang og solopgang, vide at jeg kan sove til jeg vågner og glæde mig uforbeholdent til min skønne datter kommer hjem! Syn’s desuden, at det er dejligt at du nyder orlov, men er nok ikke helt så “børne-krise-ramt som du ;-)” – glæder mig til vi snakkes ved!!!
    KH

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: