Når jeg bliver 40

Jeg kan godt lide det tal, 40, og jeg kan særligt godt lide dem, jeg kender, der er trådt ind i det næste årti – mest fordi det får mig til at føle mig så ung, så ung.

Herregud, jeg er jo stadig kun midt i 30’erne, en ren vårunge og stadig i betragtelig afstand fra 40 års krisen. Eller dvs. det troede jeg, indtil jeg læste Gunilla Bergenstens dagbog om året op til hun fylder 40. For måske er det ikke en krise, men tilstand.

Det er virkelig sjovt og ret skræmmende på den der genkendelige måde, og så har hun endda været så venlig at gøre bogen tilgængelig for forældre til små børn. Hvert kapitel er max 1½ side langt, hvilket var kort nok til at jeg lige kunne nå at skimte de sidste ord gennem tågerne, inden jeg faldt i søvn om aftenen.

Jeg er en stor fan af Gunilla Bergensten – og det har jeg sådan set været siden jeg læste Familiens projektleder siger op. Altså hvis ikke det er en bibel… dog med det forbehold at man ikke nødvendigvis bliver en sjovere kæreste af det, altså på kort sigt. Til gengæld sparer man tid og kræfter på lang sigt, lidt ligesom dem, der tror på paradis vel også forestiller sig at dette livs trængsler betaler sig på den anden side – eller i det næste liv, hvis man er med på den vogn.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: