Det er det, man skal bruge et hus til

Efter en vinter med utætte tagrender og snerydning i de tidlige morgentimer kom jeg pludselig i dag i tanke om, hvorfor i alverden det nu er at jeg en gang var så begejstret for tanken om fast ejendom – det er jo hverken de røde mursten eller tag over hovedet, der tæller, men det her – lige uden for vinduerne i MIN have.

med emneordet , ,

One thought on “Det er det, man skal bruge et hus til

  1. Line siger:

    Åh ja det er det jeg ønsker mig… have og plads. Og mer forår.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: