Ikke for sarte sjæle

Måske burde jeg ikke vise dig det her. Eller det burde jeg højst sandsynligt ikke – og jeg advarer dig på forhånd om at jeg selv har kvalme, og at det ikke er fordi jeg synes det er noget at være stolt af, eller fordi jeg synes det er æstetisk på nogen måde. Det er kun fordi det med sandheden forpligter, og fordi jeg selvfølgelig undrer mig.

For jeg er vokset op i sådan en helt og aldeles ordentlig familie, hvor man betaler sine regninger til tiden, smider sine sure sokker i vasketøjskurven, stryger sine viskestykker, lukker døren når man går på toilettet og kvalificerer sig til Fødevarestyrelsens Elite-smiley (hvis altså den blev uddelt til private køkkener).

Så det er mig naturligvis en gåde, hvordan det her kan flytte ind i mit køleskab – har det ikke lige været jul?

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: