Hvad gør jeg nu?

Her er stille, helt stille – ingen børn og så en søndag aften… Kørte af sted til farmor tidligere på dagen, som meget betænksomt havde givet sin søn, som så til alt held er min kæreste, to styk børnepasning med overnatning i fødselsdagsgave. Så nu har vi både nået at være i biografen, spise pizza og tale fokuseret om vores arbejde og fremtiden  (og lidt om børnene , fordi det emne tilsyneladende er uudtømmeligt), og kl. er kun 19.24 – vi er ikke bagud på madpakker eller hinanden, så hvad nu…

Kunne jo starte med at at bage de rugbrød, jeg har været undervejs med i nogle dage nu (fantastisk opskrift), samle en stak gode blade og krybe ned under dynen, læse en af de tre bøger jeg pt er i gang med færdig, se Lust, Caution, hvis bare jeg kunne huske hvor jeg havde lagt den, sove… måske jeg kan nå det hele, hvis jeg strammer mig lidt an – kan jo sove uforstyrret hele natten og lige til 06.30 (hvilket er helt uhørt i dette über a-land).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: