Venner er den nye sort

Uden en betænksom ven var jeg aldrig blevet indehaver af den bedste forsinkede julegave – en billet til Thomas Helmig intimkoncert. Tak, min tro væbner ud i Helmig-universets fortryllende verden fuld af teenagedrømme og nostalgi. I’m all set…

med emneordet , ,

One thought on “Venner er den nye sort

  1. […] 7. februar 2010 · Skriv en kommentar Jeg har tømmermænd – efter fire øl. Så ved man ligesom man er småbørnsfamilie og ikke kommer så meget ud. Trætheden er til gengæld det hele værd efter en aften i total teenageland […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: