Hvordan har jeg nogensinde kunne leve uden?

Damn! Aldrig så snart er julen overstået, før jeg kommer i tanke om, hvad jeg virkelig ønsker mig. Slå op under Murphy’s julelov under ønskeseddel. Der står nemlig ikke hvad du ønsker skal du få, men derimod så snart du får snuden fri af sild og gris, kommer klarsynet.

Således også i år. Ingen tvivl om, at jeg skulle have ønsket mig et revolverbælter og en 1000 km lang forlængerledning. Til min limpistol. Altså jeg har haft den liggende i skuffen temmelig længe, og det fortrød jeg i dag, for er du klar over, hvor smart sådan en lille satan er? Og hvad den kan lime? Og hvor let det er at imponere sine børn med den i hænderne?

Så af ren og skær begejstring lavede jeg et hundeslot til min hundegale søn.

Goddamn! Jeg vil være Shane! Er der nogen, der har mere lim?


med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: