Problemet ved at mene noget

Hvordan kommer vi nu videre herfra? Skal jeg mene noget om noget andet? Strejkerne i Frankrig? Besparelserne på den offentlige sektor i England? Leverpostejen i dansk politik?  Vil du vide, hvad jeg synes om Får302’s forestilling Persona? Eller skal vi bare udveksle tips til gode flyverdragter? Gider du høre, hvor langt jeg har løbet i dag? Eller at jeg har købt et par bukser, der er for store? Skal vi gætte på, hvem Remees nye kæreste er – eller hvem der vinder danseshowet? Vil du se min indkøbsseddel – eller min ønskeseddel?  Eller hvad med en hemmelighed?

Måske sku vi hellere tale om, at det i dag er en måned siden vi kom hjem fra Verdens Bedste Rejse, og at alt er ved det gamle?

 

med emneordet , ,

4 thoughts on “Problemet ved at mene noget

 1. Line siger:

  Jeg vil gerne høre om det hele, men allerhelst en hemmelighed!
  Hvordan kan det i øvrigt være en måned siden? Altså det var jo lige for lidt siden – husker det helt tydeligt, at der var dejlige indlæg fra det store udland.
  KH L

 2. kunsandheden siger:

  Lige for lidt siden – lige præcis og nu er vi gemt væk i hue og handsker. Dybt suk.
  P.S. Jeg ska nok gi en hemmelighed

 3. Julia siger:

  Jeg hører kun “hemmelighed”

 4. kunsandheden siger:

  Jeg ska nok. For jeg holder selvfølgelig hvad jeg lover. Måske

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: