Blind passager

Gad vide, hvad det siger om spændingskurven i mit liv, når jeg to gange dagligt forsøger at undgå at vise billet, når konduktøren kommer gennem toget?

Jeg får næsten hjertebanken, når jeg hører sætningen: “Nye rejsende?”  Ren suspense, for nu vil det vise om de kan huske, hvem der allerede har fremvist gyldige rejsedokumenter…

Eftersom jeg tager toget frem og tilbage på arbejde hver dag, har jeg allerede et ret pålideligt statistisk belæg for at hævde, at de ikke har den fjerneste ide om, hvem der er nytilkomne. Men altså en gang i mellem sker det faktisk, at konduktøren bliver stående ved min plads og venter på, at jeg finder mit slidte og altid gyldige månedskort frem.

Living life on the edge…

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: