Selvtilfreds

Jeg har lige spist det meste (og jeg mener det meste) af en plade chokolade. “Spis chokolade med en høj kakaoprocent, så har du kun brug for et lille stykke.” Crap! Som sagt jeg har spist det meste af en plade. 86 procent. Uden problemer.

Indrømmer jeg har en lille smule kvalme, men goddamn jeg har fortjent det. Er rimelig godt tilfreds med min dag. Du ved en af dem, hvor man lige overskrider en af de der magiske grænser, som man ikke troede muligt. Så selvom jeg var alene hjemme, sagde jeg ja til at tage Carlas bedsteven med hjem fra børnehaven og putte ham her, mens hans forældre var ude. Lyder måske ikke så vildt, hvis du allerede har tre børn, men jeg synes altså det var rimelig angstprovokerende. Men det gik jo fint – så kom I bare frit frem med alle jeres unger, så skal jeg sørge for at de får noget at spise, får børstet tænder og læst godnathistorie.

Til gengæld mangler jeg stadig at smøre madpakker. Det er jeg knap så tilfreds med, men hvis nu jeg spiser resten af chokoladen imens, kan jeg lige nå at kaste op inden jeg går i seng.

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: