Så er det nok bare mig der er blevet sindssyg

Efter jeg (og tilsyneladende også andre) havde haft besøg af legendariske Gretta Larsen i en bannerreklame på min webmail, skrev jeg en venlig mail til TDC, fordi jeg tænkte, det var langt ude at et stort firma giver plads til den slags reklamer – eller endnu mere sandsynlig at Gretta Larsen måske selv havde fundet vej via ufine metoder.

At dømme efter svaret fra TDC må jeg imidlertid enten have set syner eller være blevet ramt (igen) af momentan sindssyge…

Hej Suzette
Jeg har nu testet vores hjemmeside med adskillige login og der er ikke noget der linker til http://www.grettadietblog.com/
Tak for din henvendelse.
Mvh.
TDC

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: