Mit arbejdsliv 2013 klippet og klistret

 

Jeg er et listemenneske. Sådan en, der mener, at alt egner sig til at blive placeret på en liste (sommerferie, toiletpapir, deadlines). Og som tilmed bilder sig selv ind, at livet bliver lettere og mere overskueligt med lister. Selvom de tit forsvinder og først dukker op igen, når det egentlig kan være lige meget. Men selv det er måske også en pointe – at alting lever deres eget liv, når først det er sat på liste. Nummerisk eller i punktform. Det betyder mindre.

Og fordi jeg nu er nærmest dogmatisk med de lister, har jeg selvfølgelig forlængst lavet en liste over dos and don’ts for mit arbejdsliv i 2013 – og allerede glemt hvor jeg har lagt den. Men da jeg lavede listerne, så min lille business nogenlunde sådan ud i mit hoved.

 

2013-01-13-14-21-05

 

2013-01-13-14-21-42

Længe leve 2013! Du bliver et godt år. Jeg ved det allerede.

med emneordet

One thought on “Mit arbejdsliv 2013 klippet og klistret

  1. Monsi siger:

    Det ligner en ret god business. Jeg smiler. Det er herligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: