Oddity #2

Bare for at understrege min pointe fra forleden. I dag stod denne i øvrigt ret flotte håndbog om affaldssortering på hylden med reserveringer – igen må jeg sige, at det ikke er så meget det at den findes, men mere at der er nogen, der låner den slags… Jeg er fuld af forundring.

“Håndbog i affaldsløsninger er et praktisk værktøj til projektering af affaldsløsninger ved nybyggeri og renovering. Bogen indeholder fotos med inspiration til affaldsløsninger, en projekteringsguide samt fakta om affaldsløsninger og affaldslovgivningen.”

Servicemeddelelse: Bogen er udgivet af KompetenceCenter Affald – og det er jo så en anden ting; at alle kommunale arbejdsområder for tiden bliver omdannet til komptencecentre, så man ender op med noget så langt ude som et KomptenceCenter Affald. Helt ærligt, er der nogen der kan tage det seriøst?

med emneordet

3 thoughts on “Oddity #2

 1. Camilla siger:

  Kiggede du i den? Den er et flot fotoværk om bebyggelser, der har fundet på utraditionelle affaldsløsninger, og det absolut højrelevant i disse miljø og klimatider.
  Personligt finder jeg det mere besynderligt at vi har bøger om te-posefoldning….

 2. kunsandheden siger:

  Ja, det er virkelig en flot bog. Vi burde seriøst overveje en udstilling under temaet “Det, du ikke vidste, biblioteket havde, som du ikke vidste, du ville finde interessant”

 3. SA siger:

  Det er da fedt at der er nogen der låner værket; forhåbentlig for at gøre affaldssortering mere let tilgængelig i forb. m. renovering eller nybyggeri! :o)
  Mindre arbejde i hverdagen for renere miljø hver dag, yay!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: