Om ikke andet

fik jeg helt lyst til at høre både Sneakers og Linnet/Salomonsens-klassikeren Berlin ’84 efter at have set Parterapi igår. Ingen grund til at bruge mange ord på Søren Pilmark og Sanne Salomonsens præstationer, som var tåkrummende pinlige. Faktisk fik jeg den ubehagelige tanke, at Søren Pilmark bare spiller Søren Pilmark?!?!

Så her er musik fra dejlige teenagedage – oh my God, hvor jeg elskede Rasmus Kjærså (jeg har engang solgt en donut til Rasmus Kjærsø – jeg sir det bare!), Mikkel Nordsø og de drenge.

Og i bedste 8. marts-ånd er Sanne S selvfølgelig uden bh. Total 80’er-drøm!

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: