Advarsel

PayPal er genialt – og den største trussel mod min økonomi, mest fordi de er så behjælpelige med at give mig en ny adgangskode når jeg har glemt den gamle. Og for jer der ikke kender princippet, som er udviklet til alle os dovne, der gerne vil bruge penge på nettet, men er trætte af altid at skulle rejse os efter Visakortet, må jeg bare sig tillykke. Du lever i oprigtig lykkelig og besparende udvidenhed – bliv ved med det…

med emneordet ,

2 thoughts on “Advarsel

  1. mette b siger:

    Så det indlæg vil jeg flux glemme alt om, da jeg godt orker at rejse mig…

  2. kunsandheden siger:

    ja, det er også bedre, hvis man skal nå de 10.000 skridt om dagen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: