Arbejde på panodiler

Synes lige jeg var lidt småsløj igår – feber og sån. Ville være blevet i min seng i dag, men så var der lige en opgave, der ikke kunne vente (og hvem vil ikke gerne dyrke sin egen uundværlighed), så jeg tog af sted alligevel på en blanding af frisklavet latte og panodiler. Og tænk, jeg har det allerede meget bedre, hvilket jo så enten kan skyldes at pillerne holder meget længere end forventet eller at man faktisk kan arbejde sig ud af det meste. Ved ikke helt, hvad der er at foretrække?

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: