Når kreativitet ikke bliver påskønnet

Miss Carla har haft travlt i børnehaven i dag og kom hjem med to kæmpestore sommerfugle i sølvkarton fyldt med pailletter. Nu er det bare sølvsommerfugle. Pailletterne ligger på gulvet. Overalt. Måske man skulle have valgt en anden løsning end limstifter. Bare en tanke eller et tip, om du vil.

Nå, men hun havde også lavet en lille, næsten mikroskopisk, fastelavnskat med fjer og omhyggeligt tegnede øjne og knurhår. En af fjerene faldt af og så ville jeg bare lige lime den. Men så blev jeg ligesom lidt grebet, ik? Så jeg limede lige nogle knapper på som øjne, og noget farvet papir på ørerne og ansigtet: Til sidst toppede jeg kreationen med nogle knurhår i sølv. Den blev altså faktisk ret fin. Synes jeg. Men altså min datter… hm, hun påskønnede mildest talt ikke min indsats. Tværtimod brød hun grædende sammen og hulkede noget om, at hun jo selv havde tegnet øjnene OG knurhår, og det var slet ikke meningen, at den skulle være blå i hovedet eller have knapper som øjne. Nå, men så undskyld!

med emneordet , ,

One thought on “Når kreativitet ikke bliver påskønnet

  1. Rikke siger:

    Mmmm… kender det. Og det er ligesom bare ikke det samme at starte fra bunden med en ny.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: