Tak til tilløbet

De sidste måneder har jeg talt og forklaret og diskuteret og overvejet og vendt fordele og ulemper med stort set alle, der har gidet at høre på mig. Tak for det. Tro mig, jeg er blevet uvurderligt meget klogere.

Men altså jeg ved jo først om den her ide kan flyve og holde sig på vingerne, når jeg holder op med at tale og kommer i gang med at arbejde. Og jeg er klar. Virkelig klar. Så kom bare frit frem 1. februar

P.S. I øvrigt er det interessant at opdage, hvor meget sådan en rask beslutning,  hvor man tager sig selv og sine drømme alvorligt, smitter af på resten af ens liv. Selv børnene er blevet lidt sjovere at være sammen med. Ikke overraskende, måske. Men dog en tanke værd…

 

med emneordet , , ,

2 thoughts on “Tak til tilløbet

  1. Randi siger:

    Kære Suzette, jeg kan gætte men er da nysgerrig på fakta… springer du ud som freelance eller hvori består det store tilløb? Kh Randi
    PS Har en veninde som sagde sit faste 37 timers job op for en drøm om en anden levevej og hun melder samme smittende effekt på humør og muligheder… siger at dørene åbnede sig da hun først havde taget beslutningen 🙂

  2. kunsandheden siger:

    Jeg springer… ud i freelancelivet, og jeg glæder mig. Det har været et langt tilløb af overvejelser, men nu har jeg besluttet mig for at prøve det af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: