Sådan får du lidt streetcred hos din søn

Det der startede som en rigtig drengedille har nu efterhånden udviklet sig til noget, der mere ligner en mani (stadig med konkurrence fra hundetemaet, dog). Så efter den seneste gavefest minder vores hjem mest af alt om en kulisse til Pirates of the Caribbean (Johnny Depp lader desværre vente på sig).

Sværd og pistoler og pirathatte og Kaptajn Klos højre hånd ligger spredt ud over gulvet og danner broer mellem sørøverskib, ridderborg og hundeslot. Det eneste, du kan være sikker på er, at hvis ikke Halfdan ligger og bjæffer i et hjørne, så er han nok trukket i sørøverkostumet og står på lur, klar til angreb et eller andet sted.

Og ved du hvad? Jeg tror bare det er enormt vigtigt at møde børnene der hvor de er. Og det der pirattema er sgu lidt mere mit game (i modsætning til hundetemaet, oh gru, går det ikke snart over) + det selvfølgelig gav mig en god undskyldning for at købe et stykke beklædning som måske i virkeligheden var tiltænkt de rigtige unge. Men helt ærligt! Jeg forsøger jo bare at få lidt street credit hos min søn – og det virker!

med emneordet , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: