Drømmer jeg eller er jeg en engel?

Aihmen, jeg kan næsten ikke være i min krop – og sygdommen har heldigvis fortaget sig (længe leve The Coca Cola Company), så det er ikke kvalmen, der trykker længere. Men jeg har snart så mange gode ting på samvittigheden, at jeg forventer at blive opgraderet til helgen. En passende julegave til alle mødre i øvrigt, men siden der nu er kamp om pladserne, vil jeg da godt indstille mig selv for indtil videre:

  • At skovle sne på mit eget fortov OG sømandsnabos fortov OG gamle dame-nabos fortov OG sti op til hendes bagdør kl. 06.00. Imorges forstås.
  • At købe et mandeltræ i mandelgave. Til glæde for landfamilier i Kirgistan. Og velvidende at modtagerne altid bliver lidt skuffede, når de ser, at det ikke rigtig var en gave. Selvom der er masser af andre gaver juleaften. Men jeg bærer med glæde skuffelsen på mine helgen-vinger-to-be.

Kun to ting, siger du. Men husk på, at det alene har fundet sted i dag. Hvor jeg også har været på arbejde. Og har afværget potentiel major konflikt med Miss Carla over valg af vinterpåklædning. Og har grinet, altså rigtig grinet, sammen med mine børn, inden de blev afleveret i morges kl. midt i mørket. Se, det var et rigtigt juleeventyr.

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: