Hjælp jeg dør!

Sidst jeg var syg, troede jeg virkelig, jeg skulle dø. Jeg har aldrig, aldrig, aldrig nogensinde været så dårlig – indtil i nat. Ah-men, er det alderen? Eller er det bare den globale opvarmning igen?

Og hva faen er det for en mærkelig juleengel, der tvinger en til at ligge på sofaen med den væmmeligste kvalme i mands minde, mens Den fede kok fylder svesker i røven på en and og Mette Blomsterberg laver nøddekonfekt? Og ovre på den anden kanal serverede Villy Søvndal flødeskumsdessert i det pinligste af alle programmer. Ingen af dele gjorde noget godt for min kvalme. Til gengæld har jeg drukket cola til aftensmad, og det smagte dejligt.

 

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: