Og det vil jeg selvfølgelig gerne beklage

Og hvordan får en småbørnsmor så tid til at sidde og skrive blogindlæg kl. lidt i aftensmad og madpakker? Mens det ene barn er i bad, og det andet piver sig ud af den urimelige opgave det er selv at finde et par rene underbukser?

Ak ja, meget kan lade sig gøre, når begge forældre ved et tilfælde (eller en fejl?) er hjemme på samme tid. Ikke ligefrem en model, vi normalt dyrker alt for meget her på matriklen, men det er sgu egentlig helt hyggeligt – og gir faktisk ligefrem sådan en lidt kernefamilie-agtigt følelse. Som klart kan anbefales. Bare et tip fra en forældre til en anden…

med emneordet , , ,

One thought on “Og det vil jeg selvfølgelig gerne beklage

  1. Louise siger:

    Det må man prøve en dag. Altså kernefamiliehyggen på en helt almindelig hverdag. Det holder nemlig lidt hårdt her, hvor husbond arbejder i Paris hele ugen for så at vende hjem som helt i weekenden. Vi har dog prøvet det andet, da han var arbejdsløs. Det var sgu langt at foretrække, så den napper vi måske igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: